• Rehabilitation equipment
  • Rehabilitation equipment
  • Rehabilitation equipment
  • kangda
  • kangda1
  • kangda2

Welcome to KonDak

Liyang Kondak Medical Rehabilitation Equipment Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2009 We kudu produksi KALUBÈRAN lan pengalaman riset ing industri papan pemulihan.

Kita ugi seri Integrasi saka peralatan ing papan pemulihan medical lan kemampuan kanggo ngatur produk miturut standar pelanggan '. produk utama kita kalebu seri gait-training, seri papan pemulihan gerak ndhuwur, seri papan pemulihan pang ngisor, bangkekan & gulu doyo tarik seri, seri fisik therapy, seri therapy komunikasi lan seri papan pemulihan anak kang.

ndeleng More

Series Products

Apa milih Clinic BeDentist?

  • Team

    Team

    Our company paring semangat "inovasi, harmoni, karya tim lan enggo bareng".
  • Teknologi

    Teknologi

    Usul kualitas kaslametané, Prestige minangka njamin, inovasi minangka pasukan alasan
  • History

    History

    Liyang Kondak Medical Rehabilitation Equipment Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2009.
  • Quality

    Quality

    Kita tansah nandheske ing prinsip "Quality lan layanan sing urip saka prodhuk".

Showcase Product

WhatsApp Online Chat !