Babagan awake dhewe

ejrnew

Liyang Kondak Medical Rehabilitation Equipment Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2009 We kudu produksi KALUBÈRAN lan pengalaman riset ing industri papan pemulihan.

Kita ugi seri Integrasi saka peralatan ing papan pemulihan medical lan kemampuan kanggo ngatur produk miturut standar pelanggan '. produk utama kita kalebu seri gait-training, seri papan pemulihan gerak ndhuwur, seri papan pemulihan pang ngisor, bangkekan & gulu doyo tarik seri, seri fisik therapy, seri therapy komunikasi lan seri papan pemulihan anak kang.

Produk sing digunakake Applied kanggo punjere rehabilitasi, rumah sakit lan sekolah pendidikan khusus. Produk wis digunakake diekspor ing saindhenging donya, kalebu Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Afrika, Eropa, lan sapiturute Welcome to visit utawa hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

13

WhatsApp Online Chat !