• Rehabilitation equipment
  • Rehabilitation equipment
  • Rehabilitation equipment
  • kangda
  • kangda1
  • kangda2

Wilujeng sumping di KonDak

Changzhou Kondak Médis Rehabilitation Equipment Co., Ltd. didirikan dina 2009. Urang gaduh produksi loba pisan jeung pangalaman panalungtikan dina industri rehabilitasi.

Urang mibanda hiji runtuyan terpadu pakakas di rehabilitasi médis sarta kamampuh ngaropea produk nurutkeun standar konsumén '. produk utama urang kaasup runtuyan gait-latihan, runtuyan rehabilitasi dahan luhur, runtuyan rehabilitasi dahan handap, lumbar & beuheung traction seri, runtuyan terapi fisik, runtuyan terapi Mikrobiologi sarta runtuyan rehabilitasi barudak.

nempo More

Runtuyan produk

Naha milih klinik BeDentist?

  • regu

    regu

    parusahaan urang upholds sumanget "inovasi, harmoni, karya tim tur babagi".
  • teknologi

    teknologi

    Ngeunaan kualitas saperti survival, pamor salaku jaminan, inovasi salaku gaya motif
  • Sajarah

    Sajarah

    Changzhou Kondak Médis Rehabilitation Equipment Co., Ltd. didirikan dina 2009.
  • kualitas

    kualitas

    Simkuring salawasna keukeuh kana prinsip "Quality jeung layanan nu hirup produk".

showcase produk

WhatsApp Online Chat !