Tentang Kami

ejrnew

Changzhou Kondak Médis Rehabilitation Equipment Co., Ltd. didirikan dina 2009. Urang gaduh produksi loba pisan jeung pangalaman panalungtikan dina industri rehabilitasi.

Urang mibanda hiji runtuyan terpadu pakakas di rehabilitasi médis sarta kamampuh ngaropea produk nurutkeun standar konsumén '. produk utama urang kaasup runtuyan gait-latihan, runtuyan rehabilitasi dahan luhur, runtuyan rehabilitasi dahan handap, lumbar & beuheung traction seri, runtuyan terapi fisik, runtuyan terapi Mikrobiologi sarta runtuyan rehabilitasi barudak.

Produk anu lega dilarapkeun ka pusat rehabilitasi, rumah sakit jeung sakola pendidikan husus. Produk geus lega diékspor sakuliah dunya, kaasup Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika, Eropa, jeung sajabana Wilujeng sumping di buka atawa ngahubungan kami kanggo inpormasi lengkep.

13

WhatsApp Online Chat !