FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan?

We are pabrik.

Where is pabrik Panjenengan located Aku bisa visit ana?

pabrik kita dumunung ing Liyang City, Provinsi Jiangsu, China, near Shanghai.You bisa mabur kanggo bandara Shanghai langsung, banjur kita bakal Pick munggah you.All klien kita, saka ngarep utawa luar negeri, sing becik welcome kanggo ngunjungi kita!

Apa babar pisan?

babar pisan Kita 1 taun

Bisa kita ngunjungi pabrik Panjenengan?

Mesthi, welcome kanggo ngunjungi kita pabrik yen teka kanggo China.

Apa tembung pembayaran?

30% pembayaran advance, 70% pembayaran imbangan sadurunge pangiriman

Apa cara transportasi?

dening segara, dening online lan express internasional

Carane kita bisa mesen?

1) ngomong apa sampeyan kudu, utawa kita bakal ngirim Katalog kita kanggo sampeyan kanggo milih produk
2) Sawise sampeyan nggawe kaputusan bab produk sing perlu lan marang kita kang transportasi cara luwih seneng, kita bakal pitutur marang kowe barang ing
3) Kita bakal nggawe invoice kanggo sampeyan kanggo mengkono pembayaran
4) Pay 30% minangka advance pembayaran
5) Sawise produk sing siap, mbayar 70% minangka pembayaran imbangan
6) Kita bakal ngatur pangiriman

Carane bisa hubungi kita?

Miturut email, whatsapp, skype, telpon

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !