produk

Wektu:
09:00 - 06:00 PM (19 Okt - 22 Okt)

Changzhou KonDak Medical Rehabilitation Equipment Co., Ltd.

Nomer Booth: 7.1ZA21

KonDak fokus kanggo nyedhiyakake solusi peralatan medis rehabilitasi.
Peralatan meditasi rehabilitasi pabrikan minangka seri traksi, seri olahraga, peralatan terapi pekerjaan, seri penilaian fungsional, seri tabel latihan, seri fasilitas sing dibantu, pasien sing pindhah, topeng lan peralatan liyane, lan liya-liyane.
Iki kulawarga sing bahagia lan harmoni. Kita akeh sinau ing kene, sinau bareng lan nulungi siji lan sijine. Muga-muga produk bisa ditambah menyang wilayah liyane, lan supaya luwih akeh pelanggan entuk manfaat saka produk kasebut.

KonDak nyedhiyakake layanan mandhiri babagan kabeh peralatan medis rehabilitasi!
Kita ngenteni sampeyan.

warta


Wektu kiriman: Okt-19-2020