produk

Miturut Modern Healthcare | 3 Maret, 2018
peneliti Google ngomong algoritma anyar sing bisa ndeleng kasempatan saka penyakit jantung.

Peneliti saka Google lan perusahaan sibling sawijining Satemen urip Ilmu, announced sing dening mindhai mburi mripat sabar kang algoritma Intelligence Ponggawa sing anyar bisa netepke risiko masalah jantung.

Sinau, diterbitake ing jurnal Nature Teknik Biomedis, tabet sing liwat nganalisa saiki bakal mindai, algoritma AI bisa ndeteksi faktor risiko jantung, kayata umur wong kang, gender lan meksa getih. ujian bisa prédhiksi resiko serangan jantung lan stroke.

pendekatan anyar iki bisa kurban analisis cepet lan luwih èfisièn tinimbang tes getih tradisional. Supaya adoh, sinau nuduhake menawa asil algoritma AI sing kira-kira minangka akurat minangka cara saiki.

riset mbukak liyane kemungkinan kanggo AI kanggo digabung ing Ngapikake laku rumah sakit. "Padha lagi njupuk data sing wis dijupuk kanggo siji alesan Clinical lan njupuk liyane metu saka iku saka kita saiki apa. ... Tinimbang ngganti Doctors, iku nyoba kanggo ngluwihi apa kita bisa bener apa, "Lukas Oakden-Rayner, a panaliti ing Universitas Adelaide sing duwe spesialisasi ing learning machine analisis, marang Verge.


Wektu kirim: Aug-10-2015