производи

 • ВО ВРЕМЕ Октомври 2020 година, НАШАТА КОМПАНИЈА УЧЕСТВУВА ВО „83 CMEF и 30-ти ICMD, 2020 Шангај“ КАКО ИЗЛОБИТЕЛ

  ВО ВРЕМЕ Октомври 2020 година, НАШАТА КОМПАНИЈА УЧЕСТВУВА ВО „83 CMEF и 30-ти ICMD, 2020 Шангај“ КАКО ИЗЛОБИТЕЛ

  Времетраење: 09:00 часот - 06:00 часот попладне (19 октомври - 22 октомври) Чангжу КонДак опрема за медицинска рехабилитација копродукции, Ltd Број на штанд: 7.1ZA21 КонДак се фокусира на обезбедување решенија за медицинска опрема за рехабилитација. Производител рехабилитациона медицинска опрема како влечни серии, серии за вежби, ок ...
  Read more
 • Disadvantages of inevitable rehabilitation medicine

  Disadvantages of inevitable rehabilitation medicine

  Rehabilitation medicine has always been an important part of modern medicine. With the continuous influence of the development experience of rehabilitation medicine abroad, the continuous improvement and opening of domestic policies, new models and technologies of rehabilitation medicine emerge i...
  Read more
 • Rehabilitation medicine has a bright future

  Rehabilitation medicine has a bright future

  Rehabilitation medicine is the fourth category of medicine that is juxtaposed with preventive medicine, clinical medicine, and health care medicine. It is an important part of the trinity of “prevention, clinical treatment, and rehabilitation” in modern medicine. With the advent of an...
  Read more
 • Откривање на болести на срцето со изглед-и некои АИ

  Откривање на болести на срцето со изглед-и некои АИ

  Со модерната здравствена заштита | 3. март, 2018 Google истражувачите велат дека нивниот нов алгоритам може да се види на шансите за срцеви заболувања. Истражувачите од Google и неговите браќа и сестри компанија, Вистина животот науки, најави дека со испитување на задниот дел од окото на пациентот нивната нова вештачка интелигенција алгоритам ca ...
  Read more