производи

Време:
09:00 - 06:00 PM (19 октомври - 22 октомври)

Компанија за опрема за медицинска рехабилитација во Чангжу КонДак, ООД

Број на штанд: 7.1ZA21

КонДак се фокусира на обезбедување решенија за медицинска опрема за рехабилитација.
Медицинска опрема за рехабилитација на производителот како серија за влечење, серии за вежбање, опрема за професионална терапија, серии за функционална проценка, серии на табели за обука, серија на асистентни установи, пациенти кои се движат лифт, маски и друга опрема, итн.
Ова е среќно и хармонично семејство. Тука научивме многу, учиме заедно и си помагаме едни на други. Се надевам дека нашите производи ќе можат да се прошират на повеќе области и да дозволат повеќе корисници да имаат корист од нашите производи.

КонДак обезбедува едношалтерска услуга за целата медицинска опрема за рехабилитација!
Ве чекаме

Вести


Време на објавување: октомври-19-2020 година