Na Kontaktoni - Changzhou KonDak Medical Co., Ltd

produktet

CHANGZHOU KONDAK MEDICAL REHABILITATION EQUIPMENT CO.,LTD.

Adresë

120 houxiazhuang, lijia, Wujin, Changzhou City, Jiangsu, China

telefon

 电话:+86 15006120035

orë

E hënë-e premte: 09:00 deri 6 pasdite

Shtunë: 10:00 në 2pm

E diel: mbyllur

Duan të punojnë me ne?

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne