produktet

 • GJAT Tetorit të vitit 2020, SHOQRIA JON PJESMARRJE N ”” 83 CMEF & 30th ICMD, 2020 Shanghai ”SI EKSPITUES

  GJAT Tetorit të vitit 2020, SHOQRIA JON PJESMARRJE N ”” 83 CMEF & 30th ICMD, 2020 Shanghai ”SI EKSPITUES

  Koha: 09:00 AM - 06:00 PM (19 Tet - 22 Tet) Changzhou KonDak Equipment Rehabilitation Equipment Co., Ltd Numri i stendës: 7.1ZA21 KonDak përqendrohet në ofrimin e zgjidhjeve të pajisjeve mjekësore rehabilituese. Pajisjet mjekësore të rehabilitimit të prodhuesve si seri tërheqëse, seri ushtrimesh, ok ...
  Read more
 • Disadvantages of inevitable rehabilitation medicine

  Disadvantages of inevitable rehabilitation medicine

  Rehabilitation medicine has always been an important part of modern medicine. With the continuous influence of the development experience of rehabilitation medicine abroad, the continuous improvement and opening of domestic policies, new models and technologies of rehabilitation medicine emerge i...
  Read more
 • Rehabilitation medicine has a bright future

  Rehabilitation medicine has a bright future

  Rehabilitation medicine is the fourth category of medicine that is juxtaposed with preventive medicine, clinical medicine, and health care medicine. It is an important part of the trinity of “prevention, clinical treatment, and rehabilitation” in modern medicine. With the advent of an...
  Read more
 • Zbulimin e sëmundjeve të zemrës me një sy-dhe disa UA

  Zbulimin e sëmundjeve të zemrës me një sy-dhe disa UA

  Nga Shëndetësor Moderne | 3 mars 2018 studiuesit Google thonë algorithm e tyre e re mund të shihni shanset tuaj për të sëmundjeve të zemrës. Hulumtuesit nga Google dhe kompania e tij vëlla, në të vërtetë Shkencave të Jetës, njoftoi se nga skanimi e prapme të syrit të pacientit e tyre të ri të inteligjencës artificiale algorithm ca ...
  Read more