Nepangkeun - Changzhou KonDak Médis Co., Ltd

produk

KONDAK-MEDICAL REHABILITATION EQUIPMENT MANUFACTURER

Brand

KonDak-Medical Rehabilitation Equipment Manufacturer

Experience

11 years continuously developing of experience in the Rehabilitation Field.

One Stop Marketing

All our clients collect their requirements from us

Who We Are
Changzhou Kondak Medical Rehabilitation Equipment Co., Ltd. was established in 2009. Is a specialist in research and development,manufacturing and distribution of rehabilitation medicine equipment. It lies in Changzhou,which is one of the economically developed cities in China. The company has cultivated a high-quality management,R&D,marketing team pursuing the principle of Technology First,marketing Centered and committing to the advancemeng of rehabilitation medical equipment.We have abundant production and research experience in the rehabilitation industry.

about-1

What We Do & One stop market
Urang mibanda hiji runtuyan terpadu pakakas di rehabilitasi médis sarta kamampuh ngaropea produk nurutkeun standar konsumén '. produk utama urang kaasup runtuyan gait-latihan, runtuyan rehabilitasi dahan luhur, runtuyan rehabilitasi dahan handap, lumbar & beuheung traction seri, runtuyan terapi fisik, runtuyan terapi Mikrobiologi sarta runtuyan rehabilitasi barudak.
Produk anu lega dilarapkeun ka pusat rehabilitasi, rumah sakit jeung sakola pendidikan husus. Produk geus lega diékspor sakuliah dunya, kaasup Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika, Eropa, jeung sajabana Wilujeng sumping di buka atawa ngahubungan kami kanggo inpormasi lengkep.

BUSINESS ADVANTAGE

FACTORY
specilizing in erhabilitation products more than 11yeas,products are widely used in hospital,rehabilitation center and clinic

ADVANGTAGE
short delivery time,hundreds of different products for choosing,customization and OEM are available

SERVICE
serve for honor,solve problems for customers

微信图片_20190408111419
ca531be6
微信图片_20190408111431
a7867df7
微信图片_20190408111445
64a6bdd7

MASK WORKSHOP

bengkel6
bengkel3
bengkel5
bengkel2
bengkel4
bengkel1