Taros Kami - Changzhou KonDak Médis Co., Ltd

produk

CHANGZHOU KONDAK MEDICAL REHABILITATION EQUIPMENT CO.,LTD.

alamat

120 houxiazhuang, lijia, wujin, changzhou kota, Jiangsu, Cina

telepon

 电话:+86 15006120035

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami