FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

Kami pabrik.

Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa didatangan dinya?

pabrik urang aya di Changzhou Kota, Propinsi Jiangsu, Cina, deukeut Shanghai.You bisa ngapung nepi ka bandara Shanghai langsung, teras urang bakal nyokot you.All klien kami, ti imah atawa di luar nagari, anu warmly ngabagéakeun nganjang kami!

Naon jaminan?

jaminan urang nyaeta 1 taun

Dupi urang didatangan pabrik anjeun?

Tangtu, ngabagéakeun kana didatangan pabrik urang lamun datang ka Cina.

Naon istilah mayar?

30% pembayaran sateuacanna, 70% pembayaran kasaimbangan saméméh pangiriman

Naon jalan angkutan?

ku laut, ku hawa jeung ku express internasional

Kumaha urang bisa nempatkeun hiji urutan?

1) Nyaritakeun urang naon nu peryogi, atawa urang ngirim katalog kami ka anjeun pikeun milih produk
2) Saatos Anjeun nyieun kaputusan ngeunaan produk nu peryogi tur ngabejaan urang nu angkutan jalan Anjeun leuwih resep, urang bakal ngabejaan Anjeun angkutan barang nu
3) Urang bakal nyieun invoice ka anjeun pikeun ngalakonan pembayaran
4) mapay nu 30% jadi sateuacanna mayar
5) Saatos produk anu siap, mayar 70% jadi mayar kasaimbangan
6) Urang bakal ngatur pangiriman

Kumaha anjeun tiasa ngahubungan kami?

Ku email, whatsapp, skype, telepon

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !