produk

Waktos:
09:00 - 06:00 PM (19 Okt - 22 Okt)

Changzhou KonDak Médis Rehabilitasi Peralatan Co., Ltd.

Nomer Booth: 7.1ZA21

KonDak fokus kana nyayogikeun solusi pakakas médis rehabilitasi.
Alat-alat médis rehabilitasi pabrikan minangka séri daya tarik, séri latihan, pakakas terapi padamelan, séri taksiran fungsional, séri tabel latihan, séri fasilitas ditulungan, pasién angkat angkat, masker sareng alat sanés, jsb.
Ieu kulawarga anu bagja sareng rukun. Kami seueur diajar di dieu, urang diajar babarengan sareng silih bantosan. Mudah-mudahan produk kami tiasa diperpanjang ka langkung seueur daérah, sareng ngantep langkung seueur pelanggan nguntungkeun tina produk urang.

KonDak nyayogikeun layanan mandeg ngeunaan sadaya alat médis rehabilitasi!
Kami ngantosan anjeun.

wartos


Pos waktos: Okt-19-2020